ARTbag táska kollekció

Artbag táskakollekció elnevezés onnan ered, hogy a fantáziánknak utat engedve, hagytuk, hogy a formák maguktól alakuljanak, hiszen miért is kellene mindig szögletesnek lennie mindennek?

Hátitáska és crossbag kistáska is helyet kapnak a kollekcióban. Ez egy nagyon kreatív egyedi design táska, hiszen szinte mindegyik más és más. Itt is fontosnak tartjuk, hogy lehetőleg ne készüljön  két  darabnál több egy adott kreációból.

A fekete bőr egy alap anyaghasználat, hiszen minden évszakban jól használható szín és kiemeli hozzá társított színes anyagokat.

A bőr táskák elsősorban béleletlenek, hiszen kétoldalas marhabőrből készülnek, és pl. a crossbag táskáknál egy kivehető clutchot is tartalmaz, mely a táska vállpántjával is használható.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
579983

Az ARTbag kollekció egy szabad szárnyalás eredménye, íme  első táskánk egy vastag vászon alapot kapott, fehér bőr mintákkal:)

A szürkés-fekete vastag vászon szépen kiemeli a hófehér (kavics, boci, folt) mintákat, és ezzel egy üde kinézetet ad a táskának. 

Ez a táska hordható kézben vagy háton, kellemes viselet nyáron is.

Egy laza városnézés, kávézás, vagy akár a munkába járáshoz is szuper.

Bélése egy türkiz kockás vászon, és a zsebe pedig ugyancsak fehér bőrből készült, melybe elférnek a fontos irataid és az elejébe pedig a mobilodnak is van hely.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
360527

Artbag kollekcióink egyik tagja ez a fekete-sárga hátitáska, marhabőrből készült, elejének egyik oldala pedig (kavics-folt-boci) mintás.

Kétoldalas fekete marhabőrből készült így nem volt szükség plusz bélés készítésére. Belsejében a cipzáros zseb is bőrből készült, melybe el tudod helyezni a fontos irataidat és a plusz zseb részen pedig a mobilodnak is van helye.

Ez a táska hordható kézben, háton és akár crossbagként is.

Tehát egyben kapsz egy kézitáskát, egy hátitáskát és egy crossbag táskát is:)

Ez a kollekciónk is egyedi darabokat tartalmaz, 1-2 darab készül csak színenként belőle.

39 900 Ft
A minta alatti szín (marhabőr)
A színes felére
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
608852

Ennél a crossbag táskánál a zöld és a csík a főszereplő.

Ez a fűzöld velúr bőr és a fekete marhabőr párosítása egy könnyed, játékos még is elegáns táskát eredményezett, mely a mindennapokban, vagy alkalomra is designos kiegészítőnk lesz.

Méretében egy kicsit nagyobb, mint az átlag kistáskák, hogy beleférjenek a fontos dolgok.

A táskához tartozik egy becsatolható zseb, mely önállóan is egy táska vagy clutchként is funkcionál.

A csíkozás alatti színes bőr részt kérheted más színből is, ezt a legördülő menüből válaszd ki!

29 900 Ft
színes bőr rész(a csíkozás alatt)