ARTbag táska kollekció

Artbag táskakollekció elnevezés onnan ered, hogy a fantáziánknak utat engedve, hagytuk, hogy a formák maguktól alakuljanak, hiszen miért is kellene mindig szögletesnek lennie mindennek?

Hátitáska és crossbag kistáska is helyet kapnak a kollekcióban. Ez egy nagyon kreatív egyedi design táska, hiszen szinte mindegyik más és más. Itt is fontosnak tartjuk, hogy lehetőleg ne készüljön  két  darabnál több egy adott kreációból.

A fekete bőr egy alap anyaghasználat, hiszen minden évszakban jól használható szín és kiemeli hozzá társított színes anyagokat.

A bőr táskák elsősorban béleletlenek, hiszen kétoldalas marhabőrből készülnek, és pl. a crossbag táskáknál egy kivehető clutchot is tartalmaz, mely a táska vállpántjával is használható.

Táskáink kézműves magyar tervezői táskák.

Egyediségét az adja, hogy kézzel készülnek egyenként, gondos odafigyeléssel, hiszen az egyedi táska készítés egy szerelemprojekt.

Kiváló minőségű magyar cipzárt, táska kellékeket és alapanyagokat használunk, mind a textilek, mind a bőrök tekintetében.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
579983

Az ARTbag kollekció egy szabad szárnyalás eredménye, íme  első táskánk egy vastag vászon alapot kapott, fehér bőr mintákkal:)

A szürkés-fekete vastag vászon szépen kiemeli a hófehér (kavics, boci, folt) mintákat, és ezzel egy üde kinézetet ad a táskának. 

Ez a táska hordható kézben vagy háton, kellemes viselet nyáron is.

Egy laza városnézés, kávézás, vagy akár a munkába járáshoz is szuper.

Bélése egy türkiz kockás vászon, és a zsebe pedig ugyancsak fehér bőrből készült, melybe elférnek a fontos irataid és az elejébe pedig a mobilodnak is van hely.

Rendelhető
608852

Ez a táska jelenleg nincs készleten, de rendelhető! Elkészülési ideje a vételár beérkezését követő 15 munkanap.

Ennél a crossbag táskánál a zöld és a csík a főszereplő.

Ez a fűzöld velúr bőr és a fekete marhabőr párosítása egy könnyed, játékos még is elegáns táskát eredményezett, mely a mindennapokban, vagy alkalomra is designos kiegészítőnk lesz.

Méretében egy kicsit nagyobb, mint az átlag kistáskák, hogy beleférjenek a fontos dolgok.

A táskához tartozik egy becsatolható zseb, mely önállóan is egy táska vagy clutchként is funkcionál.

A csíkozás alatti színes bőr részt kérheted más színből is, ezt a legördülő menüből válaszd ki!

33 000 Ft
színes bőr rész(a csíkozás alatt)