Új jelszó kérése

Rólam/Debuts

                               

             

                         

 

 

 A Levary márka alapeleme a  variálhatóság, a merész színválasztás, letisztult formák, minden nap hordható egyedi termékek, elérhető áron.

            A táskákat egyéniségeknek készítem, akik felvállalják, hogy egyediek!

Hegymegi Gabi vagyok, a Levary bag design tervezője. A Magyar Divat Intézetben tanultam a modellezést, a bőrrel csak később kezdtem el foglalkozni. Mikor megvettem az első bőrvarrógépemet, potyogtak a könnyeim…tudtam, hogy hazaértem!  Nagyon szeretem a különböző struktúrájú anyagokat egymással ötvözni, velük harmóniát létrehozni, ezért a kollekcióimban a bőr és a textil is megjelenik. Intuitív ember vagyok, imádom a tervezést és a készítést is! Boldogságból alkotok! Mivel az, hogy milyen táskát hordunk, megmutat az egyéniségünkből egy darabot, ezért is gondolom, hogy a táska fontos kiegészítő, egy nő számára. Mai rohanó, változó világunkban az is elsődleges, hogy egy táska jól variálható legyen. Erre mindig odafigyelek a tervezéskor, és ezért is lett a márka neve Levary, mely franciául változót, variálhatót jelent.

Mivel kézműves design terméket készítek, mindig boldog vagyok, mikor egy vásárlómat megkérdezve, milyen használni a táskát, ezt válaszolja: „Még csak simogatom…”

 

 

 

 

 

   

Webáruház készítés