Információk

 • Cégnév / Név: Hegymegi Artúr E.V. kisadózó
  Cím: 2030 Érd, Ciklámen u. 1/b
  Telefon: +36305783866
  E-mail: levarybag [kukac] gmail.com
  Weboldal: https://levarybag.com
  Áruház neve: Levarybag
  Adószám: 68549873-1-33
  EU adószám: HU68549873
  Nyilvántartási szám: 51906131
  Működési engedély száma: EVNY-202120519/20171011
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2017.10.11.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Belügyminisztérium okmányfelügyeleti főosztály
  Bankszámlaszám: 11742111-25338735
  Kapcsolattartó neve: Hegymegi Gabi
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36305783866
  Kapcsolattartó e-mail címe: levarybag [kukac] gmail.com
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Postai csomagfeladással
  Szállítási költség1 750 Ft
  » Foxpost csomagautomaták
  A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  Szállítási költség890 Ft
  foxpost_hu
  » Foxpost házhozszállítás
  Foxpost házhozszállítás
  Szállítási költség1 590 Ft
 • » Előre utalással
  Köszönjük a megrendelést!
  A vásárlás végösszegét a szállítási költséggel együtt az alábbi számlaszámra kérjük átutalni:

  OTP Bank Rt
  Hegymegi Artúr E.V.
  11742111-25338735

  A termék postázása a vételár beérkezése után történik.
  Kérjük, ha 3 napon belül az utalást valamilyen okból nem tudod elindítani, azt jelezd felénk, mert 4 nap után töröljük a ki nem egyenlített rendeléseket. Köszönjük
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
  » Bankkártyás fizetés
  A legelterjedtebb online fizetési módok egyike a bankkártya elfogadás, vagyis a virtuális POS-terminál. A kártyás tranzakciók mögött álló banki és szolgáltató partnereink közreműködésével ügyfelei az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek termékeiért vagy szolgáltatásaiért.
  (MasterCard, Maestro, VISA és VISA Electron)

  A Borgun alapítása óta folyamatosan növekvő kártyaelfogadó bank, Izland piacvezető fizetési szolgáltatója 1890 óta. A világ összes jelentős kártyatársaságának tagja.

  A B-Payment Zrt., a Borgun hazai képviselete egyben a Budapest Bank stratégiai partnere is a kártyaelfogadásban.
  Bankkártyás fizetési tájékoztató
  Masszazsdepo a BORGUN Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg.

  A Masszazsdepo csakis a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.

  A fizetőoldal adattartalmáról a Masszazsdepo nem értesül, azokat csak a Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Masszazsdepo oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!


  Üdvözöljük a BORGUN Bank biztonságos, internetes fizetési
  megoldásával működő áruházban!

  Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

  Mire figyeljen a vásárláskor?
  Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

  A FIZETÉS FOLYAMATA
  Hogyan működik az online fizetés banki háttérfolyamata?
  A vásárló a kereskedő/szolgáltató internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levonása) számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

  Miben különbözik az internetes kártyás vásárlás a hagyományostól?
  Megkülönböztetünk kártya jelenlétével történő (Card Present) és kártya jelenléte nélküli (Card not Present) tranzakciókat. A Card Present tranzakció POS terminál eszköz segítségével történik. A kártya lehúzását és a PIN kód beütését követően a terminál kapcsolatba lép a kártyabirtokos bankjával, az engedélyező központon keresztül, és a kártya típusától, illetve a kártya kibocsátójától függően a VISA vagy MasterCard hálózaton keresztül. Itt megtörténik az érvényesség és fedezetvizsgálat (authorizáció). Az előbbi útvonalon visszafelé haladva a POS terminál (illetve a kereskedő) megkapja a jóváhagyást vagy elutasítást. A vásárló aláírja a bizonylatot. A Card not Present olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton (internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (128 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap ún. engedélyszámot, mely megegyezik a papír alapú bizonylaton található számmal.

  Mit jelent a foglalás?
  A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra elkölthető lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, foglalás alá teszik. A foglalt összeg hozzátartozik a számlaegyenleghez, azaz jár rá kamat, de még egyszer nem költhető el. A foglalás biztosítja azon tranzakciók visszautasítását, melyre már nincs fedezet, noha a számlaegyenleg erre elvben még lehetőséget nyújtana.
  Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni?
  A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ.

  Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?
  Minden olyan VISA és Mastercard (EC/MC) kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott web kártyák.

  Lehet-e vásárlókártyákkal fizetni?
  Hűségpontokat tartalmazó, kereskedők/szolgáltatók által kibocsátott pontgyűjtő kártyákkal NEM lehet interneten fizetni.

  Lehet-e co-branded kártyákkal fizetni?
  Bármilyen olyan co-branded kártyával lehetséges fizetni, mely internetes fizetésre alkalmas MasterCard vagy VISA alapú kártya.
  borgun_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés