Raktáron lévő termékek

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
579983

Az ARTbag kollekció egy szabad szárnyalás eredménye, íme  első táskánk egy vastag vászon alapot kapott, fehér bőr mintákkal:)

A szürkés-fekete vastag vászon szépen kiemeli a hófehér (kavics, boci, folt) mintákat, és ezzel egy üde kinézetet ad a táskának. 

Ez a táska hordható kézben vagy háton, kellemes viselet nyáron is.

Egy laza városnézés, kávézás, vagy akár a munkába járáshoz is szuper.

Bélése egy türkiz kockás vászon, és a zsebe pedig ugyancsak fehér bőrből készült, melybe elférnek a fontos irataid és az elejébe pedig a mobilodnak is van hely.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
138235

Teklas Spring hátitáska kollekció csodaszép fukszia színösszeállításban, egy szuper tavasz indító darab, mely megállja a helyét a hétköznapokban és akár egy kirándulás alkalmával. 

A táska nincs készleten, rendelhető! Elkészülési ideje a vételár beérkezését követő kb 15 munkanap.

46 000 Ft
A táska magassága
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
990019

Teklas Spring kollekció normál méretű (39 cm magas) hátitáska, egyedi színősszeállításban, zebra mintás marhabőrrel, hátul + D karikával szerelet, így az egyik hátitáska pántot átrakva, odaltáskaként is hordható. Szuper tavasz-nyár indító darab, mely megállja a helyét a hétköznapokban és akár egy kirándulás alkalmával. 

36 000 Ft
vállpántok színe
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
416079

Teklas Spring kollekció Short méretű (35 cm magas) hátitáska, egyedi színősszeállításban, zebra mintás marhabőrrel, hátul + D karikával szerelt, így az egyik hátitáska pántot átrakva, odaltáskaként is hordható. Szuper tavasz-nyár indító darab, mely megállja a helyét a hétköznapokban és akár egy kirándulás alkalmával. 

Kérheted még pearl-halványsárga és fekete vállpánttal is, ezt a legördülő menűből tudod kiválasztani!!

36 000 Ft
vállpántok színe