TEKLAS bag hátitáska

 

 

Teklas bag táskánk egy hátitáska és egy kézi táska egyben, mely a Levary bag design egyedi tervezése. Marhabőr és cordura variációban készül első sorban, de tiszta bőrből is elkészítjük egyedi kérésre.

Méretei változatosak, létezik belőle M, L, XL, Crossbag, Short bag variáció. Ezek annyiban térnek el, hogy a magasságuk változik, kivéve a Teklas XL, mert ott a szélesség is változik, hogy egy 17'-os laptop is beleférjen, így laptoptáskának is használható. Az L-es méretbe a 15'-os laptop belefér, egyedi kérésre laptop táska zsebet is teszünk bele.

A táskákat egyedi megrendelésre készítjük, elkészítési ideje a vételár beérkezését követő kb 15 munkanap.

Táskáink kézműves magyar tervezői táskák. Egyediségét az adja, hogy kézzel készülnek egyenként, gondos odafigyeléssel, hiszen az egyedi táska készítés egy szerelemprojekt. Kiváló minőségű magyar cipzárt, táska kellékeket és alapanyagokat használunk, mind a textilek, mind a bőrök tekintetében.

A Teklas bag hátitáska, hátizsák, minden alkalomra kiváló társ, legyen az munka, kirándulás, városnézés, lazulás.

 LEVARY Webshopunkból könnyedén megvásárolhatod, fizethetsz kártyával, utalással, Pay-pal-el. Csomagodat Foxpost automatába és GLS házhozszállítással is kérheted.

Ha nem találsz kedvedre való színkombinációt, írj, és megbeszéljük:)

levarybag@gmail.com