LIA clutch övtáska bőr

Egyedi tervezésű LIA clutch, klasszikus és praktikus kistáska, övtáska marhabőrből. Egy olyan darab, melynek minden Nő gardróbjában ott kell lennie, hiszem sokoldalúan használható, pl. színházba, fogadásra, vagy övtáskaként akár buliba, vagy egy romantikus séta alkalmával. Egyedi bőr designer táska. 
A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, kis szériában készített magyar termék.
A táska készítésekor hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárakat használunk, a táska fém kellékei prémium olasz kellékek.

Kérésre egyedi rendelést is elkészítünk, akár egyedi színösszeállítással, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: levarybag@gmail.com Egyedi rendelés űrlapunk segítségével is le tudsz adni könnyedén:>>

A webshopunkban fizethetsz kártyával, Pay-pal-al vagy utalással, postázás Foxpost boxba, vagy GLS házhozszállítással. Ha a táska készleten van, akkor 1-2 napon belül Nálad lehet, ha készíteni kell, akkor 10-15 munkanap az elkészülési ideje.

Táskáink tisztítása, ápolása:
A bőr egy természetes anyag, a felülete legtöbbször nem teljesen egységes, felületén lehetnek apró ráncok, kisebb bőrhibák, melyek nem rontanak minőségén. A bőr idővel változhat, sötétedhet, patinássá válhat, ettől még egyedibb lesz a megfelenése.
A bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást, ápolást igényelnek. Tisztíthatjuk nedves törlőkendővel, méhviasz tartalmú krémekkel, melyek sötétebbé tehetik a bőrfelületet. Tisztítás előtt érdemes egy kisebb helyen megpróbálni, hogy milyen hatást érhetünk el az ápolószerrel.
Ne használjunk maró hatású szereket a tisztításkor.
A táskák textil részeit nedves szivaccsal töröljük át.