Köszöntelek a Levary Blog oldalán!

6./Táska workshop-alkotás-meditáció

2020.01.30 10:13
6./Táska workshop-alkotás-meditáció

 

A meditáció alatt azt az elmélyült állapotot értjük, amikor a figyelmünket befelé fordítjuk, elménk pihen, megnyugszik...

Ebben az állapotban a hétköznapok gondjai feledésbe vonulnak, kiegyensúlyozottá válunk.Az alkotás alatt ezt az állapotot könnyedén elő tudjuk idézni, hiszen kiszakadunk a megszokott gondolatainkból, problémáinkból és kezdetét veszi az alkotás.
Először a színek kiválasztásával a jobb agyféltekénket kezdjük használni, majd a megvalósításhoz már mindkét agyféltekénk dolgozik, egy pihent, ellazult állapotban.
A táska workshop alkalmával ezt az ellazult, kreatív állapotot tartjuk fenn 4-5 órán keresztül, és közben szinte észrevétlenül nem foglalkozunk a gondjainkkal.
A táska workshop végére pedig egy csodás alkotás születik meg a kezünk által, mely a sikerélménnyel párosítja a pihenést.
Mindez növeli az önbizalmunkat, fejleszti a kreatív képességünket, és közben boldogság hormon szabadul fel, így boldognak is érezzünk magunkat.
A táska workshop után pedig ez az általunk meditatív-kreatív-nyugodt állapotban elkészített táska a használat közben felidézi ezt a kellemes állapotot, és ráadásul büszkén viseljük, hiszen Mi készítettük!

Várunk szeretettel táska workshopjainkon!
Gyere és alkossunk együtt!

Hegymegi Gabi
Levary bag design

Jelentkezés:

https://levarybag.com/spl/451242/Workshop