Acél-bőr ékszerek

A Levary bag design kínálatában már megjelent bőr ékszerek mellé, most csatlakozott egy finom acél és bőr kombinációjú sorozat, melynek neve Lunetta. Fogadjátok szeretettel:)

Nincs raktáron
778565

Ha szereted a finoman elegáns fülbevalókat, akkor ez az ékszer jó választás.

Nemesacél és bőr felhasználásval készült minimal stílusú pötty fülbevaló,  mely antiallergén, fémérzékenyek számára is ideális. 

A legördülő menűből kérlek válaszd ki a színt!

A fülbevaló elkészítésénél az időtállóság és a kisebb bőr darabok felhasználása volt a fő szempont, így alapnak kiváló minőségű nemesacél szereléket használunk. Az acél nem oxidálódik, nem feketedik, nem veszít a formájából, szépen csillog. Ha a minőséget keresed, akkor a nemesacél ékszer az ideális választás.

A fülbevaló átmérője kb. 11 mm. Acél hátsó rész jár hozzá.

2 200 Ft
Bőr betét színe
Nincs raktáron
435808

Ha szereted a finoman elegáns ékszereket, akkor ez a nyaklánc jó választás.

Nemesacél és bőr felhasználásval készült minimal stílusú 2 medált és 2 db acél gömböt tartalmazó szett, kígyóláncon, mely antiallergén, fémérzékenyek számára is ideális. 

A legördülő menűből kérlek válaszd ki a színt és lánchosszt!

A lánc elkészítésénél az időtállóság és a kisebb bőr darabok felhasználása volt a fő szempont, így alapnak kiváló minőségű nemesacél szereléket használunk. Az acél nem oxidálódik, nem feketedik, nem veszít a formájából, szépen csillog. Ha a minőséget keresed, akkor a nemesacél ékszer az ideális választás.

5 900 Ft
Első medál színe
Második medál színe
lánc hossza